nieuws


Juni 2019
Ecologie en een bostoren

Een verkenning van de Trudo bostoren door Harrie van Helmond, architect en aangesloten bij Biotope-City, Jannie Landa, actief stadsvergroener en aangesloten bij IVN Eindhoven en Tom van Duuren, bosbeheerder en aangesloten bij Wilde Weelde, vakgroep voor natuurrijke omgeving. Voor dit artikel is gesproken met o.a. groenaannemer Du Pré, die het groen van de Trudo bostoren zal aanleggen.
Bekijk project

lees meer

April 2019
Onderzoek naar wederopbouwgevels binnenstad Eindhoven gereed.

In opdracht van de gemeente Eindhoven is een uitvoerig onderzoek verricht naar de bouwkundige en esthetische kwaliteit van de gevels van dit belangrijke wederopbouwerfgoed, uitmondend in aanbevelingen voor een praktische aanpak.
Bekijk project

lees meer

April 2019
Kazerne geopend

In maart 2019 is dan eindelijk het gehele kazernecomplex aan de Paradijslaan in Eindhoven geopend. Het erfgoed is gered en de stad is een prachtige ontmoetingsplek rijker. Het project is genomineerd voor de Dirk Roosenburgprijs van de gemeente Eindhoven.
Bekijk project

lees meer

April 2019
Schuttersbosch 2.0

Bouwvergunning verleend voor een passief huis in een nieuw houtskelet bouwconcept. Bouw start april 2019. Opdrachtgever en bouwer: Bomelo BV.
Bekijk project

lees meer

April 2019
Treffinaterrein Eindhoven

Bouwvergunning verleend voor duurzame woningen en opwaardering binnenterrein in de Bergen. Bouw start zomer 2019. Opdrachtgever: Wildenberg.
Bekijk project

lees meer

April 2019
Rielsedijk

Bouwvergunning verleend voor vrijstaande hoekwoning in de wijk Putten. Bouw start zomer 2019.
Bekijk project

lees meer

April 2019
Beeldkwaliteitsplan Nuenen

Voor woningbouw (Ruimte voor Ruimte) aan de dorpsrand is een beeldkwaliteitsplan geschreven dat een stimulans moet zijn om te komen tot een frisse kijk op woningbouw in landelijke agrarische gebieden.

lees meer

April 2019
Bedrijfshallen Helmond opgeleverd

Voor Kimmenade BV is samen met Rein van Wylick een bedrijfscomplex ontworpen t.b.v. productie, stalling en opslag, aangevuld met een nieuw kantoorgebouw. De eerste fase is opgeleverd. In de loop van 2019 start de bouw van het kantoor.

lees meer

April 2019
Huisvesting autistische jongeren te Helmond opgeleverd eind 2018

Een leegstaand kantoor is omgebouwd t.b.v. de huisvesting van een begeleid wonen project voor 14 autistische jongeren. Opdrachtgever Futuris Zorg & Werk

lees meer

April 2019
Reconstructie fragment Kasteel van Eindhoven

In opdracht van de gemeente Eindhoven is het ontwerp gemaakt en zal de bouw worden begeleid, medio 2019.

lees meer

April 2019
Renovatie en verduurzaming

Er is een ontwerp gemaakt voor de gevels van woningbouwcomplexen in Lakerlopen, Woensel West en Tongelre. In opdracht van woningstichting Sint Trudo en Here bouwmanagement.

lees meer